skip to Main Content
info@larissavanmeerten.nl

Small group en Bootcamp.

Minimaal 6 dagen in de week sta ik fris en fruitig klaar om small group en bootcamp trainingen te verzorgen vanuit  V.E.T.  op onze trainingslocatie in Zeist, Bilthoven en omgeving Utrecht.

Als zeventienjarig meisje, zonder enige ervaring in lesgeven, heb ik gesolliciteerd bij een sportschool. Ik mocht op gesprek komen en een week later mocht ik mijn eerste proefles geven. De deelnemers en de manager waren zo enthousiast dat ik dezelfde week mijn eigen eerste Zumba les kreeg.

Nu ben ik een dansopleiding, fitnessopleiding, opleiding tot vitaliteitscoach en heel veel ervaring verder. Ik vind het belangrijk dat deelnemers leren over oefeningen en bewegen. En dat de deelnemers veilig beweging. Ik leg uit, doe de oefening voor en laat de deelnemers vooral voelen wát ze moeten voelen tijdens de trainingen.
Lesgeven voelt voor mij absoluut niet als werk. Ik ga met energie naar de training toe en ik ga met nog meer energie naar huis. En dát gevoel wil ik de deelnemers ook mee geven. Mocht ik zien dat een deelnemer moeite heeft met de techniek van een oefening dan loop ik tijdens of na de les even naar de persoon toe en neem ik graag samen de techniek door.

De deelnemers in mijn  bootcamp trainingen zien mij als een enthousiaste, maar strenge trainer. Ik hou er van om anderen uit te dagen en tot het uiterste te laten gaan. Je kan altijd veel meer dan je zelf denkt!

 

 

Wanneer ik een geslaagde les heb gegeven? Als mensen met een lach op hun gezicht én met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Back To Top