skip to Main Content
info@larissavanmeerten.nl

Personal training

Vanuit V.E.T. Voeding En Training biedt ik personal training aan op locatie in Zeist, Bilthoven en omgeving Utrecht. Onze binnen locatie zit op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist.

Hoe ga ik te werk?

Iedereen heeft zijn of haar reden om op zoek te gaan naar een personal trainer. Daarom heeft ook iedereen een andere aanpak en andere trainingsmethode nodig. Als personal trainer kijk ik samen met jou wat de juiste aanpak voor jou is.

We beginnen met een intake gesprek. In dat gesprek kijken we naar jouw wensen, doelstelling(en) en motivatie. We bespreken wat ik voor jou kan betekenen en als het van beide kanten goed aan voelt maken we een vervolg afspraak. Tijdens onze tweede afspraak bekijken we jouw fysieke gesteldheid en aan de hand daarvan maken we een trainingsplan.

De personal trainingen biedt ik aan op mijn eigen locatie op de kwikstaartlaan 30 in Zeist. Op deze locatie geef ik personal trainingen. Ook is er op deze locatie de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende small group trainingen en yoga- en pilates lessen. Interesse? Kijk op http://www.trainenbijvet.nl voor meer informatie.

Hoe leuker jij het trainen vindt, hoe makkelijker en langer jij het vol gaat houden. En ik kan je daarbij helpen!

 

Personal training van Larissa van Meerten: wat kan je verwachten?

Alle personal training pakketten zijn inclusief:

Trainingsschema’s
Advies over voeding en supplementen
Direct contact per mail en whatsapp

Ik vind het heel fijn dat Larissa altijd zo gefocust is op techniek. Daarnaast weet zij mij altijd zo te motiveren om net een stapje verder te gaan. Maar ziet ook precies wanneer ik een stapje terug moet nemen.

Na een training met Larissa heb ik altijd een voldaan gevoel. Ondanks dat ze van aanpakken houdt, voel ik me op mijn gemak bij haar en zijn de trainingen ook altijd gezellig.

Let’s start today!

Wil jij vandaag nog beginnen met een op maat gemaakt personal training traject? Neem dan contact op met mij door middel van onderstaand contactformulier!

Back To Top