skip to Main Content
info@larissavanmeerten.nl

Social media

Wat begon als een persoonlijke account voor familie en vrienden, is een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden. Het delen van mijn bikini fitness avontuur in 2015 heeft er voor gezorgd dat mensen gemotiveerd raakte. Steeds actiever ging ik mijn sportavonturen delen, echter bleef ik ook activiteiten uit mijn vrije tijd delen. Een avondje stappen met vriendinnen, nagels lakken met mijn oma, een dag op de bank hangen, een zware training of mijn mealpreps: ik post het allemaal. Ik laat een klein stukje van mijn leven zien, ik laat mijn volgers meegenieten van mijn leuke en minder leuke kanten. Allemaal dingen die bij het leven horen.

Volgers vragen mij vaak wat ik met mijn account over wil brengen en meestal antwoord ik het volgende: Ik wil overbrengen dat JIJ het leven moet leiden dat je graag zou willen leiden. Doe veel van waar jij gelukkig van wordt en doe minder van waar je niet zo gelukkig van wordt.

Mijn account is voornamelijk sportgerelateerd, maar dat betekent niet dat ik vind dat mijn volgers dat ook moeten doen. Natuurlijk probeer ik wel over te brengen dat het belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen, want met dit lichaam moet je het je rest van je leven mee doen. Maar of jij nou aan krachttraining doet, hardlopen of yoga, dat maakt niet uit. Zolang je het maar leuk vindt!

Back To Top