skip to Main Content
info@larissavanmeerten.nl

Larissa van Meerten

Mijn naam is Larissa van Meerten, geboren op 12 oktober 1994 en wonend in Zeist.

Naast dat ik eigenaar ben van V.E.T. Voeding En Training ben ik personal trainer en bootcamp trainer.  Ik hou ontzettend van reizen, sporten, eten, familie, vrienden, techno en festivalletjes. Van jongs af aan sport ik veel. Als kind heb ik jaren lang gevoetbald en in 2014 ben ik afgestudeerd aan de dansopleiding. In 2015 ben ik mij gaan verdiepen in krachttraining en ik heb toen deelgenomen aan drie bikini fitness wedstrijden. Een mooie ervaring maar zowel fysiek als mentaal erg zwaar.

Ondertussen ben ik een opleiding tot vitaliteitscoach verder, heb ik – helemaal alleen – 3,5 maand een mooie reis mogen maken door Azië, heb ik mijn vaste baan opgezegd en ik ben volledig voor mezelf gaan werken. Dood eng, maar geen moment spijt van gehad! Ooit wil ik nog zo’n mooie reis maken, maar eerst wil ik focussen op de toekomst. In mei 2019 heb ik samen met mijn vriend, Marcel Beishuizen, onze eigen trainingslocatie V.E.T. Voeding En Training geopend op de kwikstaartlaan 30 in Zeist. Een trainingslocatie waarin alles onder één dak valt. Wij bieden daar personal training aan, verschillende small group trainingen en yoga- en pilates lessen. Ook is er de mogelijkheid om langs te gaan bij een fysiotherapeut, een afspraak te maken met de lifestyle coach of een afspraak met de orthomoleculair therapeut.

Op social media neem ik jullie mee in mijn avontuur. Op mijn Instagram geef ik al een tijdje een klein kijkje in mijn leven. Wat begon als een persoonlijk account alleen voor vrienden groeide al snel uit tot een fitness gerelateerd account. Ik merkte dat ik andere kon inspireren en motiveren met mijn levensstijl. En dát motiveerde mij weer, om aan de slag te gaan om mijn dromen waar te gaan maken!

Meer weten over mij? Volg me dan op Instagram!

Back To Top